Nejnovější recenze ze sekce Dětské pleny
- savost
- kvalitativne jako pampers
- velke baleni
super plenky a za super prachy
drive jsme meli pampers ale kamaradi nas zlakali na dady a udelali jsme dobre
- Cena/ kvalita
- Cena / kvalita
Krásně drží
- vše o.k.
- Poměrně “macaté” plenky
- Nacucaná dost vysí
- Zadeček je po nich studený a vlhký
- Špatně zapravený svár na gumičce, který miminko řeže
Toto jsou snad nejhorší kalhotkové plenky, co jsem pro dítě vyzkoušela. Krom toho, že savé jádro se zdá nekvalitní a plenka je dost silná. Tak nepřijatelný je špatně zapravený a ostrý svár, který dítě řeže do boku. Pleny jsem musela ohrnovat, aby se daly vůbec použít. Byl to problém úplně každé plenky v balení.
Už nikdy víc tyto kalhotkové plenky.
- Kvalitní plenky
- Jsou tenoučké
- Pěkně sedí
- Pěkný motiv
- Příjemná cena
Výborné plenky, kupuji opakovaně. Super výkon za rozumnou cenu. Opravdu hezky sedí, jsou tenoučké. Svár na gumičce je hezky zapracovaný, takže nikde mimčo neřeže a neškrábe.
- Výborné pleny na noc
- Zadeček je v suchu a není studený
Kolorky jsou sice trochu dražší, ale za to fungují jak mají. Pokud je správně utažená, tak přes noc nic nepustí a zadeček ráno není vlhký a studený.
LUPILU XXL Comfort 1 NEWBORN 120 ks
Přidáno: 22. června 2024
(naposledy upraveno 22. června 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Spokojenost
Mohu jen konstatovat, že tento obchod je pro mne ten z nejspolehlivějších , nerychlejších a nejlepších. Vřele všem doporučuji. Super. V neděli jsem objednal plínky, v podělí přivezli moji pravnučku domů a rovněž v pondělí brzy náno jsem si mohl pro ni vyzvednout plínky. Prostě nauvěřitelné!!!!!
Dobře splňuje účel.
Vše super doporučuji
Kvalitní produkt - osvědčená kvalita
Tyto pleny jsem kupovala svým vnukům a teď i pravnučce. Jsou spolehlivé, dobře sají.
- kvalita
- kvalita