Nejnovější recenze ze sekce Dětské pleny
Osvědčená kvalita
Měkčí než abdukční plena schválená zdravotní pojišťovnou jako prevence dysplasie kyčlí, takže dítě je schopné dát nožky více k ose těla a ležet i na boku. Nevím, do jaké míry má být tato plenka adekvátní alternativou k oficiální abdukční pleně, tak nehodnotím. Jinak zpracování precizní.
- Perfektně absorbují. Dítě je v suchu.
maximální spokojenost
- Hezké vzory
- Velka plena z prijemneho a lehkeho materialuIdealni velikost
- Zadne
DadaExtra Care 4 7-16 kg 82 ks
Přidáno: 17. července 2024
(naposledy upraveno 17. července 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Kvalitní za rozumnou cenu
Ještě nemohu hodnotit savost, ale materiál je na omak moc příjemný.
Ještě nemohu hodnotit savost, ale materiál je na omak moc příjemný.
Krásné vzory, moc se mi líbí vzhled a materiál plenky, praktické vše v jednom. Nejlepší je možnost vkládací části plenky vyjmout při praní a sušení, takže to je suché rychleji. Použití jako u jednorázové plenky, u tohoto typu opravdu není velký rozdíl. Možnost upravit velikost.
Hezké svrchní kalhotky, praktická možnost upravit velikost, příjemný materiál a krásné vzory.
Plenky jsou krásné, příjemný materiál, nepropustnost zatím nemohu hodnotit, ale chybí mi tu patentky na případné zmenšení, jsou velké i některým novorozencům, patentky na upravení velikosti by jsme určitě využili.
Krásné plenky all in one, je úžasné, že se dají vkládací části vyjmout a vypere se všechno zvlášť, venku je to suché brzy, v bytě to asi chvilku potrvá, ale i tak je super, že to není všité a neshne to celou věčnost, jako u jiných značek. Doporučuji.
Zatím nemám na kom testovat, ale snad budou sedět. Materiál příjemný na omak a krásné vzory.
Pampers Premium Care 1 72 ks
Přidáno: 16. července 2024
(naposledy upraveno 16. července 2024)
Zakoupeno v Teta drogerie eshop
dobrá cena
- Celkem rychle schnou
- Celkově širší, resp. objemnější střih narozdíl od otvorů pro nohy - ty jsou spíše užší.
Obrázek na kalhotkách je však nutné dát dozadu (vzhledem ke střihu a vložce), ale dítě by jej nejradši mělo (a oblékalo) na přední straně ;-).
Kéž by toto existovalo v době mého mládí.
K plenkám nemám co dodat, vnučka není opruzená, škoda že to za nás nebylo
Vše ok
Pleny jsou kvalitní jsem snima spokojená doporučuji.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »