Nejnovější recenze ze sekce Pleny
- Jsou levné..
- Nemám s nimi žádnou negativní zkušenost..
- Nic..
Nepoužívám je pravidelně, střídám s jinými pamperskami..Neříkám, že tyto jsou nejlepší, ale já osobně bych jim nic nevytkla..
- Drobná plenka.
- Suchý zip se rozdělává při praní a na vše přichytává. Okraje jsou krátké, takže plenku velikosti S nelze dopnout už kolem 5kg. Ve 3 měsících nám byla malá.
Příjemná denní plenka úzká mezi nožičkama. Velikost menší, než je uvedeno váhové rozmezí. Preferuji variantu s patentkami, přijde mi větší a lépe se pere. Schne rychle, hrubne, ale to je spíš estetická záležitost.Dělá malý zadeček.
- Savá a přesto drobná plenka.
Konopí je super materiál, sice po několika vypráních tvrdne, ale při sušení v sušičce opět mírně změkne. Plenka je hodně savá, s konopnou vkládačkou navíc dobrá i na noc. Patentky jsou fajn, dobře se nastavuje u rostoucího miminka. Varianta se suchým zipem mě zklamala. Plenka je úzká mezi nožičkama, takže dětem nevadí v pohybu.
- Tradiční kvalita
jako matka tří dospělých dětí, které vyrostly v klasických plenkách věřím, že i moje vnoučata mohou mít kvalitní český výrobek.
- Výborná savost u štíhlé vkládačky.
Skvělá vkládací velmi savá plena, ideální na noc. Přidávám k biofroťáčkům od Popoliny a vydrží až do rána, (pak je ale durch nasátá).
- Štíhlá denní plínka.
Je fajn pro už aktivní děti, není tak tlustá mezi nožičkama. Patentky mi vyhovují více, sucháče se brzy nedají dopnout, takže velikost 1 nám byla ve 3 měsících a 5kg malá. Nesaje moc, pro učůrané děti je nutné přidat vkládací plenku navíc. Po pár vypráních zhrubne, ale suším sušičce, takže nevypadá jako hadr na zem a není jak prkno.
- Perfektně padnoucí savá, klidně noční plena.
Dobře sedí malému mimču i většímu, není tak obrovská, jak někde píší. Okraje kolem nožiček netlačí, přesto nařasení dobře drží, nic neunikne. Trochu zhrubne, ale není to katastrofa, sucháče jsou kvalitní. Dávám na noc s přidanou konopnou vkládačkou.
- Skvělá plínka, která se díky chobotu dobře přizpůsobí rostoucímu miminku.
Je to moje oblíbená plínka, protože nemá suché zipy, které se všude v pračce pletou a musí hlídat, nicméně pastelka je lepší. Pastelka od Haipa-daipa má měkčí okraje (overlockový steh), které netlačí a skvěle drží, nic nevyteče.
- Fajn AIO plenka.
Je to velmi příjemná AIO plenka, která má volná savá jádra, tkaže stačí zvolit, zda u zadečku chete flís nebo froté. Je spíše boková a velikost menší, než je uvedeno váhové rozmezí. Doporučuji koupit radši větší velikost. Kolem nožiček krásně drží, nic nevyteče, i když je plenka ještě volnější.
- Levná.
- Málo saje jako všechny flanelky, nemá zapínání a nejde chytit ani snapi sponkou. Má nějaké divné gumičky kolem nožiček, že nám prostě nesedí.
Levná varianta denní plenky pro málo čůrající děti. Doporučuji nejdříve zkusit jednu, zda bude sedět, střih je jiný než u ostatních plenek, je spíše boková a dokud se nenaučíte ji pořádně zapnout do svrchních kalhotek, může žluté kakání uniknout na záda.
- Poměrně savá plenka.
Dobrá denní plenka, dobře saje, nemá zapínání, ale jde přichytit snapi sponkou. Ideální do Imse Vimse kalhotek
- Velmi příjemná savá noční plena.
Ideální na noc, opravdu hodně pojme, suché zipy umožňují dát plínku na malé i větší miminko. nikde netlačí, má měkké okraje kolem nožiček, nikdy mi nic neproteklo.
- moč se vsákne a vytvoří jakoby gel
- plena je na povrchu uvnitř je stále suchá
- za stejnou cenu víc plenek než u konkurenčních pampers
- neprotíkají nám
- při naplnění hodně ztěžkne, u pampers jsem to tolik nepozorovala
Velká spokojenost.
- tvar
- jsou celé gumové
kalhotky jsem koupila na bavlněné plenky, ale celogumový materiál je děs, tak na zapaření prcky mimina, dřív (před 25 lety) se používaly kalhotky z jiného materiálu, síťka a část gumové, tak jsem myslela, že jsou to ony
- velmi příjemný materiál
doporučuji
- vše kvalitní, možnost vyzkoušení, velmi příjemné materiály
doporučuji
Nízká cena
- Výborně sajou, výborná cena
- oproti zeleným pamperskám a premium care pemprskám nemají pružné zapínací pásky, ale na to jsme si rychle zvykli :)
spokojenost :)
- pleny nepročůrá oproti ostatním a pěkně ji sedí
- nemám
Tyto separační vložky jsem si vybrala zejména proto, že jsou kompostovatelné a tudíž nezatěžují přírodu.